Pårørende tilbud

Når et menneske rammes af en senhjerneskade, så rammes hele familien. Derfor har vi også åbne tilbud for pårørende.

Pårørendekurser

Hjernecenter Randers tilbyder et gratis kursus over seks fremmødegange fordelt over 2-3 måneder, hvor der er mulighed for at blive klogere på det at være pårørende til en person med skade på hjernen. Vi starter nyt hold op efter behov. Når et hold er startet, er der lukket for tilmelding, men du kan altid blive skrevet op til næste hold.
Der undervises fra kl. 18:00-19.30
For yderligere information og tilmelding; kontakt undertegnede, helst via mail: Lotte Sieg - Mail: lotte.sieg@randers.dk - Tlf.nr. 51429824

Pårørende aftener

To gange om året har vi pårørende aftener der handler om hjernen og følgeskader. På disse aftner er der mulighed for at blive klogere på hvordan det er at leve med en skade på hjernen og der er mulighed for at møde andre pårørende der står i samme situation. Der ligger altid en i foråret og en i efteråret. Når tiden nærmer sig, vil vi her på siden annoncere nærmere. Næste gang bliver i foråret 2020.

Vi afholder ligeledes fire pårørende aftener om året, der særligt henvender sig til pårørende til borgere med sprog og tale vanskeligheder. På disse aftner vil der være et særligt fokus på hverdagssamtalerne.
Den næste af disse aftner afholdes  den 3. marts 2020

Du kan se mere ved at følge linket herunder.