Handicapplan 2.0

I Randers kommune skal der laves en ny handicapplan, og den proces vil vi gerne inddrage borgere og pårørende i. Handicapplanen er en udviklingsplan for handicapområdet og den skal beskrive hvordan vi ønsker at udvikle området.

På Hjernecenter vil vi bakke om om processen og håber at mange af jer, vil bidrage til debatten som kommer til at foregår på hjernecenteret i uge 39 -40 og ved en workshop i uge 41. Nærmere information om workshoppen kommer senere.

Social afdelingen har udsendt et orienteringbrev om den nye handicapplan, og på Hjernecenter Randers vil vi løbende hold dig orienteret om processen. Du kan altid finde info her på siden og på vores facebookside.

Nu har Socialafdelingen også udsendt en invitation til workshoppen, den kan du finde herunder. Vi håber at se dig til en spændende debat den 9. oktober. Her vil der være fire forskellige korte oplæg med efterfølgende debat. Her har du mulighed for at bringe alt det i spil som du synes er afgørende for at handicapområdet udvikler sig til gavn for borgerne.