Videoer fra neuroundervisning

Da Coronakrisen har gjort, at hjernecenteret er lukket, har der i næsten to måneder ingen neuroundervisning været. Vores to neuroundervisere har derfor lavet et par videoer der kan være nyttige for dig der modtager neuroundervisning. Videoerne er også aktuelle for dig som er nyskadet og søger viden eller for dig som er tidligere elev, og trænger til at få genopfrisket nogle af de gode strategier.

Den første video handler om opmærksomhed og den næste om afstresning. Med alle de oplysning vi dagligt præsenteres for under Corona krisen, er det aktuelt at kunne rette sin opmærksomhed mod det, der netop er vigtigt for en selv. Hør Louise fortælle mere om opmærksomhed ved at trykke på play knappen herunder.

Under en Corona krisen som vi står midt i, vil mange måske opleve at blive stresset, fordi hverdagen er så forandret. Dette kan være særligt vanskeligt, når man har en skade på hjernen og trives bedst med en kendt struktur i hverdagen. Lotte har et par gode råd til at håndtere denne situation, dem finder du ved at starte videoen her under.